Двама за Христос
Към новата версия на dvamazahristos.orgКирилица
PHO
Потребители
Статии
Новини
Съобщения
Ariel   13.11 20:38
Ум царува,ум робува и
ум патки пасе -
народна мъдрост
отправена към човека
, който се познае.
Apostol   07.11 20:38
Кажете на вашите
колеги пастори в
града или в
приятелски мрежи и
вероизповедания, че
след 16-ти, ако
закона се приеме
както се гласят
управляващите най
вече, ще се окаже, че е
забранено да
провеждат
богослужения
следващата Неделя,
защото сградите и
помещенията, които
ползват не са със
статут на молитвени
домове с религиозно
ритуална цел и че им е
забранено да
проповядват, защото
нямат богословско
образование в
българско
акредитирано учебно
заведение. По груба
преценка 95 %, ако не и
повече от нашите
църкви трябва да
затворят. Който
наруши закона е
“престъпник”. Ако не
сме активни против
такъв “закон” и не го
изкажем максимално
ясно, силно и по
всички форма и и
неформални начини,
значи сме съгласни с
такава бъдеща
действителност. По
добре по рано да се
събудим, за да не
сежисвестим твърде
късно по време на вече
“законно”
установената
религиозна
диктатура.
Споделяйте с
другите, нашия
стремеж да запазим
свобода си!
admin   30.10 14:32
да, има приятелства и
семейства, но не за
всички хора
DiKrema   09.10 17:38
tezi sre6ti za
nesemeini, koito se
organizirat lqtoto
ima li smisal ot tqh,
sazdavat li se
priqtelstva i
semeistva?
blagovestie   10.09 20:25
Преродени от Духа или
по друг начин казано
възкресени.
blagovestie   10.09 20:23
Прави са да ги
отхвърлят Исус и Отец
едно са сам Исус го
казва. Също така Той
дойде на земята като
се роди в човешка
плът. Така като
стопроцентов човек и
съвършена жертва
пред очите на бог
Отец. Исус даде
живота си на кръста
вместо всеки човек,
който би повярвал в
Неговата жертва.
Затова спасението е
за човеците, а не за
падналите демони. Но
и като 100% Бог имаше
власт да вземе живота
си обратно и
възкръсна, за да
бъдем и ние
очистените от греха
преродени в Него.
pachomius   08.09 15:57
Здравейте,какво
мислите за ересите в
ранното
християнство,които
бяха осъдени на
Вселенските
събори,в частност
арианство и
монофизитизъм.Благо
даря
krasi_vratza   07.09 14:46
IZKAM ,DA POMOLJ ZA
NASARCENIE!
admin   07.09 08:39
Уважаеми, моля
преди да пишете
тук, помислете дали
това си струва да
бъде видяно от
всички. Бъдете благ
ословени!

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА DvamaZaHristos.org

За да добиете право да станете регистриран потребител на DvamaZaHristos.org Вие трябва да приемете всички условия в настоящото споразумение. Под Услуги се разбират услугите предоставяни от интернет сайта http://DvamaZaHristos.org . Под "сайт" или "сайта" се разбира интернет сайта http://DvamaZaHristos.org. Вие разбирате и сте съгласен, че Услугите се предоставят "във вида, в който са". 

Всички промени, които извършваме в общите условия ще бъдат оповестявани чрез публикуване на сайта. Ние запазваме правото си да:
- Променяме съдържаннието и условията на това изявление по всяко време и без предварително предупреждение. 
- Да променяме съдържанието на сайта. 
- Да премахваме част от или цели профили без предварително предупреждение. 
- Да премахваме обяви на потребители в случай, че считаме че предложената информация не отговаря на изложените тук условия. В такъв случай потребителят губи всички права, които е имал в сайта. DvamaZaHristos.org няма никакво задължение да възстанови регистрацията. 

ПРАВИЛА ЗА УПОТРЕБА
1) КАЧВАНЕ НА СНИМКИ
1.1 Не може да качвате снимки, които: 
- съдържат изложени на показ интимни части, или извършване, стимулиране или симулиране на полов акт
- които не са актуални
- групови снимки, на които е трудно да се разбере кой/я от снимката сте Вие
- снимки по-малки от 450х450 пиксела.


1.2 Какви снимки се изтриват: 
- чужди снимки или снимки на известни личности или други лица
- със запазени авторски права
- снимки с лошо качество
- снимки, представляващи рисунки, или колажи, на които не фигурират хора
- на които ясно се демонстрира употребата на наркотици
- снимки, в чиято видима област присъстват огнестрелни оръжия
- снимки с пренебрежимо малка видимост на лицето, за сметка на други обекти - коли, къщи и др.
- такива, които не отговарят на условията от точка 1.1

Снимки, които не отговарят на посочените условия, могат да не бъдат удобрени за публикуване на сайта или в произволен момент да бъдат изтрити от системата. За главна снимка (профилна) трябва да бъде такава, на която се вижда лично автора на профила.


2) Вие декларирате и се съгласявате, че няма да се представяте за друго лице и няма да публикувате или по друг начин правите достъпни персонално идентифициращи данни като, но не само телефонни номера, адрес за друго лице без изричното негово съгласие в писмена форма. При констатирано нарушение на този параграф и при поискване по законоустановения начин организаторите ще предоставят на потърпевшото лице информацията, с която евентуално разполагат за подателя на съответния потребителски профил (IP адреси, използвани за влизане и т.н.).


3) Вие декларирате и се съгласявате, че няма да използвате Услугите на DvamaZaHristos.org за и няма да публикувате или изпращате текстове, съобщения, изображения или друго съдържание, които по някакъв начин:

- Съдържат груб език, персонални обиди и лични нападки, косвени или преки. (Бъдете етични и зачитайте правото на различно мнение, независимо дали сте съгласни с него. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!  Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани и по преценка на администратора могат да завършат с прекратяване достъпа до виновния профил! )

- Забранява се публикуването на материали, съдържащи порнография, насилие, прокламация на наркотици и тероризъм, обиди на расова/етническа, сексистка или религиозна основа.

- Забранено е едно лице да има повече от един профил. При нарушение всички негови/нейни профили ще бъдат изтрити.

- Потребителят на услугата е длъжен да въведе вярно и пълно исканите данни, като носи лична отговорност пред закона за всички свои действия извършени чрез услугите на САЙТА.


4) Използвайки Услугите на DvamaZaHristos.org Вие се съгласявате и с правилата за публикуваната информация и нейната употреба, съгласявате се и декларирате, че:  
- Организаторите не са в състояние да осигурят сигурността на информацията, която Вие предавате през Интернет или друга публично достъпна медия, включително, но не само email съобщения и Вие няма да държите организаторите отговорни във връзка с употребата на тази информация от трети страни. 
- Организаторите не са отговорни за и не могат да контролират употребата на информация предоставена от Вас на трети лица и Вие внимателно ще избирате и преценявате каква информация за Вас предоставяте на трети лица посредством Услугите на DvamaZaHristos.org.  
- Организаторите по никакъв начин не са отговорни за съдържанието на обяви и съобщения изпратени от потребители на сайта и Вие ги освобождавате от всякаква отговорност свързана със съдържанието на и последиците от каквато и да е публикувана информация или комуникация, осъществена от Вас с други ползватели на Услугите на DvamaZaHristos.org. Организаторите не са отговорни за верността и/или проверката на информацията предоставена от потребителите на сайта в обявите им и не извършват подобни проверки. По лична преценка и при необходимост организаторите имат правото, но не и задължението да проверяват създадени профили, снимки и изпратени съобщения, като по своя преценка могат да изтриват такива, които са несъвместими с целите на този сайт. 
- Вие няма да използвате тази услуга за да извършвате, популяризирате или по какъвто и да е начин осъществявате или поощрявате незаконни дейности. 
- Информацията за конкретен потребител може да бъде предоставена на трето лице при необходимост и в съответствие с българското законодателство (изпълняване на съдебно разпореждане и т.н.)

5. Непопълнени профили могат да бъдат служебно изтрити без предупреждение и по преценка на организаторите.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УСЛУГИТЕ
Организаторите могат по тяхна преценка да прекратят, ограничат или променят характеристиките на достъпа Ви до Услугите на DvamaZaHristos.org по съвсяко време, по всякаква причина или без причина, в резултат на и без да се ограничаваме до нарушение на настоящите условия. Без ограничение на предходното, всяка дейност свързана с измама, оскърбление, нарушаване на закон или влияеща отрицателно върху качеството на Услугите, използвани от останалите потребители, може да послужи като основание за прекратяване и/или ограничаване на достъпа Ви до Услугите на DvamaZaHristos.org и/или уведомяването на съответните компетентни органи.  

ОТГОВОРНОСТ
Вие потвърждавате, че няма да държите организаторите отговорни за промяна, прекъсване или преустановяване на Услугите на DvamaZaHristos.org, независимо от причините за прекъсванията или преустановяването им. Организаторите могат да прекъснат или да променят Услугите или тяхната достъпност или наличност по всяко време и Вие можете да престанете да ги ползвате по всяко време.

Вие носите пълна отговорност за употребата и/или дейностите при ползването на Услугите извършени от който и да е, използващ Вашето потребителско име и парола. Вие носите отговорността за избиране на достатъчно сигурна парола. Вие декларирате, че няма да правите опити да получите достъп до чужд профил или ако получите неволно такъв достъп незабавно ще уведомите организаторите и няма да променяте чужда информация.    


ГАРАНЦИИ
Вие се съгласявате да обезщетите и защитите организаторите на сайта за всякакви загуби, вреди включително, но не само съдебни разноски или обезщетения, които организаторите може да се наложи да платят в резултат на претенции свързани с Ваша дейност при използване на Услугите. Вие се задължавате да ги държите информирани за всякакви отговорности, загуби и щети произтичащи от това споразумение. Вие се задължавате да оказвате необходимото съдействие при изясняване на обстоятелства свързани с каквито и да са претенции на трети лица, имащи отношение към Вас и/или действията Ви при използване на Услугите.
Начало |  Facebook |  Twitter |  Пишете ни |  Условия за ползване на сайта

2007-2018 Copyright © "Двама за Христос". Всички права запазени.   Дизайн: inet-partner.com